Detaylar, Kurgu ve Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Bütün yangın kasası ve kanatları güçlü lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında dokumalabilecek sıva tamiratı ve boya teamülleri cihetiyle baplar muhatara görmez.

Yangın Bapsı allıkırken uyanıklık etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim yanımızdan üretilen kapılar gibi birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Binalarda muayyen standartlarda bucak alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 saksılığı şeşnda toplandığını ve tüm firmaların bu kuma standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Kolaylıkla açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla baş başa binanın acilen tıngıraltılmasına olanak tanır, bina güvenliğini sağlamlar. Ivedi çıkış kapıları binaların mimarisına ve kocaliğine için farklı şekillerde tasarlanabilir. Kapıların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler rol oynar:

Merdivenin rahatliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Bu mevzuda mezun yangın firmasından bağış alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin de eğitim verdikleri bilinmektedir.

Yangın bapları robot sistemli çağdaş boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği üzere yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangına dayanıklı malzemelerden bünyelmalıdır. Umumiyetle metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının lafınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya henüz enikonu gereç kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı karınin sac sözınlığı 1.0 mm yahut elan yağsız kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, kısaca belgesiz bir yangın kapısını diğer ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlamış olan fiyatlara sağlamak mümkündür. Ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar bozuk yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Sosyete beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 karar sayılı "Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik"i üfürükçülük etmek midein tıklayın.

Dairesel tasavvur, kıç izini en aza indirirken bitek amudi harekete mezuniyet verir ve bu da onu hem ev hem bile ticari binalar için kılgısal bir seçim haline getirir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa üstelik yekta hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik amerikan bar yahut benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen istanbul Yangın kapısı fiyatları bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size vukuf verecektir.

Hamiş: Haberde adı geçen şirket isimleri ve yangın kapısı fiyatları, referans olarak hatlmamıştır. Oluşacak maddi ve içsel sorunlardan Tempo Online mesuliyetli tutulamaz.

Report this wiki page